За нас

Нашият екип

ДЕКАСТА ООД е инициативна компания създадена от четирима млади и енергични хора, събрани заедно от една обща цел - да направят живота си, този на близките и приятелите си по-добър и забавен.

Тъй като света се променя и понятието „сигурна работа“ вече не съществува, но за сметка на това работата, която трябва да се свърши става все повече, ние, хората зад ДЕКАСТА решихме да вземем инициативата в свои ръце и да предизвикаме промяната – дори само в нашето обкръжение.

Прилагайки нашите знания, ние от ДЕКАСТА даваме най-доброто от себе си, за да развием една устойчива бизнес среда, където ние, нашите семейства и приятели ще израстваме.

За нас ДЕКАСТА не е само компания. ДЕКАСТА е мисия! Мисия, която ни дава възможност да реализираме всички наши идеи и мечти!

Измежду нашите основни разбирания за правене на бизнес, има един важен принцип, който може би ще е от полза да споделим тук с теб – ние наистина вярваме, че хората са най-ценният актив на всеки бизнес, който съществува. Точно заради това ние непрекъснато търсим приятели, а не клиенти; приятелства, а не бизнес връзки; сродни души, а не конкуренти...

Ако си съгласен и следваш същите правила, моля пиши ни, тъй като ние непрекъснато търсим хора като теб!